Website Laten Maken

Digital Frames - websites

Je wilt een heldere en professioneel ogende website, maar hebt geen idee hoe je dat aanpakt en wat ervoor nodig is. Wel weet je wat je wilt bereiken met je site, wat het moet uitstralen en wat je wilt laten zien; je website gaat tenslotte jouw visie uitdragen!

Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise. De jouwe heb je in jouw bedrijf gestopt en die wil je nu delen met de wereld. Jij hebt de kennis, de passie en de inhoud van jouw expertise, nu moet die vertaald worden naar een mooie website, maar dáár heb je nou net weer geen kaas van gegeten. Daar helpt Digital Frames je. Wij doen het technische gedeelte, jij jouw passie.

Qua inhoud is alles mogelijk. Zoals een portfolio voor het tonen van je foto’s/tekeningen, een website voor je (startende) bedrijf of vereniging, een reisblog of een webshop voor het verkopen van (hobby)artikelen.

Digital Frames is digitaal in alle opzichten. We kunnen zo voordelig in de markt zijn, omdat we geen (telefonische) afspraken maken, maar efficiënt via e-mail werken: jij weet tenslotte goed te omschrijven wat jouw bedrijf is, alles staat direct op ‘papier’ en voor iedereen is altijd helder wat er afgesproken is. Na een eerste opzet wordt het uitgebreid; we houden een laagdrempelig en informeel contact.

Interesse, vragen of meer informatie? Neem contact op met Digital Frames.